Afspraak maken – Huisarts van Muiden – Muiden
Header afbeelding
Huisarts van Muiden
Burgemeester de Raadtsingel 15A 1398 BE
Muiden

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Iedere werkdag worden spreekuren gehouden. Voor een consult op het spreekuur moet u een afspraak maken. U kunt hiervoor de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 tot 12:30 en van 14:00 tot 17:00 uur. Voor vragen die telefonisch kunnen worden afgehandeld zie telefonisch spreekuur. Indien u aangemeld bent bij ons patiëntenportaal kunt u ook zelf uw afspraak maken via de webagenda of een vraag stellen via een e-consult.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dit om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. Zij kan daarnaast een inschatting maken hoe veel tijd hier voor nodig is. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak, zodat er rekening mee wordt gehouden in de agenda. Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt samen met de huisarts, of een huisbezoek nodig is. NB. Een uitgebreid consult (dubbel consult) of een visite is niet via onze webagenda in te plannen. U moet hiervoor altijd de praktijk bellen!